Published On: mar, Sep 1st, 2015

Fiul cel mic al lui Gicu Bunea si-a gasit tatal spanzurat / Tragedia a impietrit familia Bunea, cei doi fii ai victimei fiind in stare de soc

Share This
Tags

bunea_deces

Ieri seara, in jurul orei 19:30, fiul cel mic al lui Gicu Bunea, cumnatul fostului presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, si-a gasit tatal spanzurat in propriul apartament, situat intr-o zona centrala a orasului.

Tanarul a sunat la 112 si si-a anuntat fratele, politistul Marius Bunea. Ambii fii ai victimei au fost cuprinsi de durere, tragedia pierderii tatalui lor, la doar 53 de ani, i-a inlemnit. 

Gicu Bunea era fratele sotiei lui Gheorghe Bunea Stancu, aflat dupa gratii, si tatal agentului de politie Marius Bunea, trimis in judecata, in urma cu cateva luni, in dosarul "Mita la Rutiera". Barbatul, sustin apropiatii, era framantat de necazurile care s-au succedat in familie, desi nu o arata, fiind o fire extrem de puternica.

La apartament, la doar cateva zeci de minute de la descoperirea trupului neinsufletit, au ajuns sotia si fiul lui Gheorghe Bunea Stancu, sora si nepotul victimei.

Barbatul era angajat al Companiei de Utilitati Publice "Dunarea", iar ieri a fost la serviciu, colegii sustinand ca nu parea abatut si ca nu a aratat niciodata ca este macinat de problemele care l-au napadit.

Politistii, asa cum cere legea, au deschis in cauza dosar penal, efectuand cercetari, sub coordonarea procurorului criminalist.

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Comentarii

comentariu

About the Author