Published On: lun, Sep 21st, 2015

Senatorul-miliardar PSD Ion Rotaru este actionar la o banca ungureasca si la o grasa romaneasca

Reporterii Infobraila l-au dibuit prima data pe senatorul PSD Ion Rotaru dandu-se in barci cu o doamna la Hotelul Ciuta din Buzau. Doamna cu pricina, cu nume bland, Meluta, nu a putut fi confundata nicicum, iar atunci am inteles ca senatorului ii place sa aiba pe ce pune mana.

Ca a facut o pasiune pentru ea a dovedit-o ulterior faptul ca o cara cu "gipanul"sa-si aranjeze zulufii la coaforul de la intersectia strazilor Rahovei cu Scolilor. Mai apoi a aranjat-o la piete atat de bine ca si ala micu a lu' dom' senator si-a gasit iubirea tot p-acolo! Am crezut ca se va rezuma la dameze, dar nu, nu, el se vrea combinator!

Lasand gluma la o parte, Rotaru nu a putut uita smenozeala invatata in cei 10 ani de zile in care a "lucrat"la CJ UTC din cadrul CJ PCR Braila. Asa ca a trecut serios la treaba. Nu numai gagicile s-au insirat una dupa alta, mai slabe, mai grase, ci si conturile, pe ata senatorului. Gura lumii spune ca nu nea Ion nu iarta nimic, cica nici macar rudele prin alianta. Pe toate le vrea sus, cat mai sus! Bine, el nefiind prea inalt, nu va ganditi ca sta cineva in genunchi, dar poti sa te pui cu avantul pe care ti-l da puterea?!

Daca actionariatul la grasa romaneasca e clar, sa vedem cum sta Rotaru si la celalalt capitol. Neatins nici cu un fir de par de vreo adiere, senatorul PSD, putred de bogat, este, printre altele, actionar al unei banci unguresti. Ce sa-i faci, daca la alea romanesti are sighinau, dau faliment!

Potrivit surselor noastre, care baga mana-n foc ca asa este, senatorul Ion Rotarul este actionar al bancii unguresti Nextbank. Da, asa a vrut muschii lui, sa bage banu' intr-o banca ungureasca! Alea romanesti, cum v-am mai spus, ii put!

Ce ii mai pute sau ii place domnului senator PSD Ion Rotaru veti putea citi fara doar si poate in numerele viitoare ale ziarului!

Comentarii

comentariu

About the Author