Published On: mie, Sep 9th, 2015

Saptamana de foc pentru justititia braileana: 13 puscariasi vor sa fie eliberati! Printre ei si piromanul din Radu-Negru

Share This
Tags

penitenciar1Pe 14 si 21 septembrie, magistratii Judecatoriei Braila au de solutionat nu mai putin de 12 cereri de liberare conditionata. Pe 22, Matei Razvan va inchide lista puscariasilor care vor sa scape din spatele gratiilor. Printre acestia se afla si condamnati cunoscuti brailenilor.

Dupa incheierea vacantei judecatoresti, maldare de dosare au luat cu asalt Judecatoria, care, de exemplu, doar pe 21 septembrie, trebuie sa hotarasca daca elibereaza din penitenciar 9 persoane. 

Piromanul care anul trecut si-a incendiat propriul apartament, vrand sa-si arunce vecinii in aer, vrea sa fie liber, dupa ce a ispast jumatate din pedeapsa la care a fost condamnat in februarie 2015. Incendiul s-a produs in cartierul Radu-Negru.

Un alt infractor care a trecut prin paginile ziarelor si care vrea sa ii convinga pe judecatori sa-l elibereze este Vasile Devris, zis "Vidanja", un barbat care, in noaptea de Revelion 2012-2013, a intrat impreuna cu un prieten in casa unei femei. Prietenul lui Devris a lovit-o pe victima pana i-a rupt splina si coastele, aceasta incetand din viata dupa doar jumatate de ora de la bataie.

"Vidanja" a fost condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru furt calificat si port ilegal de arma pentru ca, desi nu a atins-o pe femeie, a furat mai multe bunuri din casa in care intrase inarmat cu o toporisca.

Comentarii

comentariu

About the Author