Published On: vin, Sep 18th, 2015

Rotaru, senator PSD: L-am schimba pe Ponta daca Iohannis pune tot un premier PSD!

Share This
Tags

rotaruIon Rotaru, senator PSD si fost secretar al Senatului, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul ar lua "mai usor" o decizie cu privire la ramanerea lui Victor Ponta in functia de premier daca presedintele Iohannis ar garanta ca va nominaliza in fruntea Executivului tot un membru PSD.

"Vrem sa ramanem la guvernare. Ne gandim la aceasta alternativa", a spus Rotaru.

"Demisia lui Victor Ponta este o problema pe care urmeaza sa o gestionam la nivel de decizie la partid, dar este si o optiune personala a domnului Ponta. (…) Chestiunea de fond este ca vrem sa ramanem la guvernare si sustinem guvernarea in continuare. Daca presedintele Iohannis ar respecta Constitutia si ar desemna un premier PSD, poate ne-ar fi mai usor sa luam cumva o decizie. Ne gandim la aceasta alternativa. Sigur ca trebuie sa ne gandim", a precizat senatorul social-democrat.

Rotaru a subliniat faptul ca decizia ii apartine lui Klaus Iohannis si ca exista mari indoieli in partid cu privire la faptul ca seful statului ar numi tot un premier PSD, tinand cont ca a afirmat de mai multe ori ca isi doreste o guvernare PNL.

"Deciziile presedintelui sunt ale presedintelui si trebuie gestionate ca atare. Doza de buna credinta acordata lui Iohannis nu este la un nivel ridicat, mai ales ca a clamat mereu ca nu are un guvern a dumnealui si ca ar vrea un guvern PNL", a mai adaugat Rotaru.

In aceasta dupa-amiaza, la Braila este asteptat Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, pentru a participa la Conferinta Judeteana a filialei. Dragnea a declarat de curand ca plecarea lui Ponta de la Palatul Victoria ar pune partidul intr-o situatie dificila.

Comentarii

comentariu

About the Author