Published On: vin, Sep 25th, 2015

PNL: Dintre Danaila, Varga, Boboc, Pricop, Draghincescu si Techiu va fi ales candidatul partidului la functia de Primar al Brailei

Share This
Tags

colaj pnl primarieCatalin Boboc, co-presedintele PNL Braila, a anuntat numele liberalilor care au intrat in cursa interna a partidului pentru Primaria Braila. Sase liberali isi doresc fotoliul de edil, liderul PNL, si el unul dintre candidati, precizand ca procesul de selectie se va termina in primul trimestru al anului viitor.

techiuViceprimarul Alexandru Danaila, deputatul Vasile Varga, senatorul Catalin Boboc, consilierul local Cristian Pricop, consilierul local Simona Draghincescu si Cristian Techiu (fost membru Forta Civica – foto stanga) sunt cei dintre care va fi ales candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului.

Viitorul candidat trebuie sa prezinte un proiect pentru oras, sa se bucure de increderea membrilor de partid si sa fie pe primul loc in sondajul realizat chiar in aceasta perioada, conform declaratiilor lui Boboc.

Totusi, aflat in stanga lui Catalin Boboc, viceprimarul Alexandru Danaila a declarat ca la acest moment si-a exprimat optiunea de a candida doar pentru functia de consilier local.

Comentarii

comentariu

About the Author