Published On: mie, Sep 9th, 2015

UPDATE Fata de 14 ani din Galati a fost gasita in casa unui brailean de 30 de ani / Barbatul a fost audiat

Share This
Tags

irina disparutaUPDATE 16:40 O femeie din comuna braileana Gradistea a aflat de la televizor de cazul adolescentei din Galati, fugita de acasa la sfarsitul lunii august, si a anuntat Politia, sustinand ca a vazut-o in curtea unui vecin. 

Oamenii legii au gasit-o pe Irina in casa unui localnic, in varsta de 30 de ani. Fata ar avea o relatie cu barbatul.

Braileanul a declarat in fata anchetatorilor ca nu a intretinut raporturi sexuale cu adolescenta.

O adolescenta din Galati, in varsta de 14 ani, care a fugit de acasa, pe 30 august, a fost gasita, marti, de politisti in comuna braileana Gradistea.

Parintii disperati au lipit zile la rand afise cu fotografia Irinei Daniela Huzum prin orasul vecin, speriati ca telefonul mobil al fetei lor era inchis.

Conform primelor informatii, fata nu a fost victima vreunei infractiuni si le-a spus oamenilor legii ca a plecat din cauza ca nu se intelegea cu parintii. Aceasta se afla la domiciliul unui prieten, precizeaza surse din randul anchetatorilor.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Galati, in urma cautarilor, politistii Biroului Urmariri Galati, in colaborare cu politistii din Braila, au gasit-o pe fata in Gradistea.

Politistii au predat-o familiei pe adolescenta.

"Nu avea prieten din cate stim noi si nici multe prietene. Era asa o fire mai retrasa. Ii placeau mult animalele. Nu stim unde ar putea fi", spunea tatal Irinei, in urma cu cateva zile.

Sursa foto: presagalatibraila.com

Comentarii

comentariu

About the Author