Published On: mie, Sep 16th, 2015

O braileanca, pe primul loc la admiterea de la Scoala de Agenti de Politie din Campina! Oana Buturuga este din Ianca

Share This
Tags

oana emilia buturugaO tanara braileanca se afla in varful listei bobocilor de la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" de la Campina, obtinand la admitere cel mai mare punctaj, 83 de puncte din 90 posibile.

Oana Emilia Buturuga este din Ianca, unde a absolvit Liceul Teoretic "C. Anghelescu", si implineste luna viitoare 21 de ani.

In perioada 5-13 septembrie, la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” s-a desfasurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015, fiind alocate 505 locuri.

Zilele de 5 – 6 septembrie, au fost rezervate inscrierii candidatilor. S-au prezentat in total 3.201 de candidati, respectiv 6,3 candidati pe un loc.

Pe 11 septembrie a avut loc proba scrisa – testarea cunostintelor – ce a constat intr-un test grila, cu 60 de intrebari din gramatica limbii romane si 30 de intrebari din gramatica unei limbi straine, la alegere.

 

Noii elevi trebuie sa se prezinte la scoala miercuri, 30 septembrie, pana la ora 12.00, iar la data de 1 octombrie, va începe noul an scolar atat pentru anul I, cat si pentru anul II.

Si la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj-Napoca tot o fata a obtinut cel mai mare punctaj la admitere, respectiv 88 de puncte.

Comentarii

comentariu

About the Author