Published On: mie, Sep 23rd, 2015

La 19 ani, un brailean a dat clasa expertilor IT din Romania / Bogdan Nichifor, creatorul SuburbMap: “Nu mai ma intorc in Braila!”

Share This
Tags

bogdan nechiforUn brailean de doar 19 ani, absolvent al Liceului Teoretic "Panait Cerna", a dat clasa multor experti IT din Romania, creand intr-un timp relativ scurt o platforma web cu ajutorul careia firmele pot coordona activitatea angajatilor, monitorizand traseul acestora, dar si castigurile obtinute intr-o zi de lucru, pe o harta virtuala. Bogdan Nichifor a vandut deja aplicatia unei companii multinationale din domeniul imobiliarelor.

Tanarul, pasionat de informatica inca de la 11 ani, este student la o universitate privata din capitala, fiind de asemenea si angajat al unei firme de comert electronic.

suburbmaps Bogdan a inceput sa lucreze la proiect in primavara acestui an si a pus punct in august, reusind sa scoata pe piata, in doar trei luni, "SuburbMap" - un soft pe care companiile il pot folosi pentru a-si administra resursele umane prin cartografiere. Astfel, managerul unei companii de imobiliare, de exemplu, poate afla in timp real unde se afla un angajat, ce traseu trebuie sa urmeze intr-o zi sau chiar ce tranzactii parafeaza.

"Este un program folosit de companii pentru a putea administra angajatii, stiindu-le locatia si traseul pentru ziua de lucru, dar si castigul. Are un sistem GPS integrat. O multinationala a cumparat deja "SuburbMap". Este vorba despre cea mai mare companie de imobiliare din lume", ne-a declarat braileanul.

Bogdan Nechifor nu se va intoarce in Braila dupa finalizarea studiilor din cauza faptului ca in orasul de la malul Dunarii nu s-ar putea dezvolta profesional si personal: "Nu sunt perspective in Braila, desi iubesc si respect orasul enorm, e orasul unde m-am nascut! Nu exista o piata de IT la Braila".

Recent, tanarul a fost invitatului lui George Buhnici la emisiunea "iLikeIT" de la PRO TV.

Comentarii

comentariu

About the Author