Published On: joi, Sep 3rd, 2015

Inmormantare cu rauri de lacrimi pentru tatal politistului Marius Bunea / “Gicu a fost un om minunat!”

Share This
Tags

colaj inmormantare buneaStrigatele unei mame sfasiate de durere, care de abia se mai tinea pe picioare, sprijinindu-se in baston, au rasunat in cimitirul comunei Tichilesti.

Peste 150 de oameni din localitate, rude si prieteni, l-au condus, joi, in jurul orei 14:00, pe ultimul drum pe Gicu Bunea, in varsta de 53 de ani, care, marti seara, a ales sa-si ia viata, spanzurandu-se in propriul apartament.

Fiul cel mare al barbatului, politistul Marius Bunea, dar si mezinul, cel care si-a gasit parintele in streang, nu si-au putut opri lacrimile, nedezlipindu-se nici macar o secunda de sicriul in care se afla cel care pentru ei a fost cel mai bun tata din lume. 

La inmormantare a participat si sora lui Gicu, sotia fostului presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, aflat in spatele gratiilor, dupa condamnarea in dosarul "Mita la PSD". Cativa politisti in civil, colegi ai lui Marius, i-au fost alaturi in acest moment greu.

"Nea Gicu a fost un om minunat. fara sa ii zica cuiva nici macar da-te mai incolo. Era un om domol, calm, dar uite ca nu a mai rezistat. Din pacate, nu a fost destul de tare", ne-a spus un vecin, care-l stia pe Gicu Bunea de mai bine de trei decenii.

Tatal lui Marius Bunea era angajat al Companiei de Utilitati Publice "Dunarea", iar, in ziua in care a decis sa-si incheie socotelile cu viata, a fost la serviciu, colegii sustinand ca nu parea abatut si ca nu a aratat niciodata ca este macinat de problemele care l-au napadit in ultimul an.

Barbatul si-a explicat gestul intr-un bilet de adio lasat familiei.

Comentarii

comentariu

About the Author