Published On: joi, Sep 10th, 2015

UPDATE A fost identificat barbatul care s-a spanzurat in Parcul Monument! Pascu Popa avea 71 de ani si locuia in Lacu Dulce

Share This
Tags

colaj spanzurat parcUPDATE 16:05 La mai bine de 24 de ore de la gasirea cadavrului, politistii au reusit sa afle identitatea barbatului care s-a spanzurat in padurea din Parcul Monument.

Pascu Popa, in varsta de 71 de ani, a plecat de la domiciliu pe data de 9 septembrie si nu s-a mai intors.

Vineri, sotia lui Popa s-a prezentat la Politie pentru a-l da disparut, iar cand a fost condusa la Morga pentru a vedea trupul spanzuratului, oamenii legii gasind asemanari intre semnalmentele disparutului si cele ale barbatului din Monument, l-a identificat ca fiind sotul sau. 

Braileanul locuia in cartierul Lacu Dulce, la cateva sute de metri de locul unde a ales sa-si puna capat zilelor.

Un tanar, in varsta de 22 de ani, care locuieste in cartierul Lacu Dulce, a ales sa-si scurteze drumul spre casa, mergand prin padurea din Parcul Monument. 

Aproape de gardul care separa parcul de "drumul hotilor", braileanul a zarit, joi, in jurul orei 13:30, printre tufisuri, un barbat spanzurat.

Trupul neinsufletit era agatat de o funie prinsa de creanga unui copac, la 5 metri inaltime, insa genunchii atingeau solul, semn ca barbatul si-a pus capat zilelor "din picioare", cum este cunoscuta de catre legisti aceasta metoda.

"Este vorba despre o spanzurare incompleta pentru ca trupul este in contact cu planul de sustinere, semiculcat intr-un fel. Exprima furia, cauzata, in general, din motive care implica familia, si intentia categorica de a-si lua viata. Nimeni nu-i putea scoate din cap sinuciderea unei persoane care a ales sa sfarseasca in acest mod", ne-a declarat un criminalist.

Cadavrul a fost ridicat de legisti si transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Comentarii

comentariu

About the Author