Published On: mar, Sep 1st, 2015

EMOTIONANT! Pompierii braileni au tinut un moment de reculegere in memoria eroului-pompier Daniel Fripis

Share This
Tags

moment reculegere pompieriMarti, incepand cu ora 10.00, la Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta, a avut loc ceremonia religioasa in memoria pompierului Daniel Marius Fripis, care a murit la datorie. 

Sute de militari din Constanta, Braila, Ialomita, Calarasi si Bucuresti au venit pentru a-l conduce pe ultimul drum. La ceremonie a participat si secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat.   

La Braila, la ora 13:00, pompierii de la ISU “Dunarea” au tinut un moment de reculegere in fata sediului Inspectoratului, in memoria eroului-pompier de la Constanta.

Marius Daniel Fripis a fost avansat post-mortem, la gradul de sublocotenent de catre vicepremierului Gabriel Oprea. De asemenea, i s-a acordat si Ordinul "Barbatie si Credinta" in grad de Cavaler de catre presedintele României Klaus Iohannis. 

In semn de recunostinta, incepând de astazi, detasamentul Constanta Oras va purta numele Detasamentul de Pompieri Daniel Marius Fripis. Placa comemorativa a fost dezvelita in timp ce cortegiul funerar a oprit la unitatea care i-a fost a doua casa.  

Comentarii

comentariu

About the Author