Published On: mie, Sep 9th, 2015

Draghincescu: Principiul tovarasului primar, fost UTC-ist, este ca atunci cand nu faci nimic, nu ti se intampla nimic!

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)Consilierul local Simona Draghincescu crede ca primarul Aurel Simionescu nu va fi acuzat de coruptie sau prins de procurorii anticoruptie cand ia spaga pentru ca edilul s-a bazat in cele doua mandate pe principiul "Cand nu faci nimic, nu ti se intampla nimic!". 

"Tovarasul primar, dr. ing. Aurel Gabriel Simionescu, nu cred ca va fi vreodata acuzat de coruptie sau ca ar fi luat ceva. Exclus! Are un principiu care cred ca pentru unii este foarte bun, odata ce l-au votat de atatea ori: <<Cand nu faci nimic, nu ti se intampla nimic!>>", a precizat Draghincescu.

Fostul candidat independent la Primarie a amintit si de trecutul administrativ al lui Simionescu, inca din perioada comunista, intrebandu-se daca primarul "va fi bun pana la capat".

"Pana acum a fost bun pentru 3 ani de prim-secretar al UTC Braila, 3 ani de directorat la DUNACOR, 2 mandate de presedinte CJ, 1 de senator si 2 de primar, in total 26 de ani. Mai sunt unii care au "functionat" cam dupa acelasi principiu, dar nu chiar atat de multi ani", a conchis consilierul local.

Comentarii

comentariu

About the Author