Published On: lun, Sep 21st, 2015

Consilier local PNL, saltat de DIICOT in dosarul “Mafia de la Oncologie” / 2 milioane de euro, decontate din banii pentru bolnavii de cancer

Share This
Tags

paul cretu brailaMedicul de familie Paul Cretu, consilier local PNL, trecut in tabara liberalilor in timpul Ordonantei traseistilor, a fost saltat de procurorii antimafia si dus la Bucuresti pentru audieri in dosarul "Mafia de la Oncologie". Cretu are 59 de ani, este casatorit si are doi copii. 

"Astfel, in urma unui control efectuat de Camera de Conturi Braila la CAS Braila, pentru perioada 1 ianuarie 2011 — 30 iunie 2012, a rezultat un mecanism infractional conceput de Liliana Valentina Sgircitu, cu sprijinul medicilor specialisti oncologi Cosmin Boldeanu si Daniela Vasile, a medicilor de familie Paul Cretu si Vasile Sorica si cu suportul unor angajati ai CAS Braila, prin care au fost eliberate scrisori medicale in baza carora au fost emise prescriptii medicale fictive pentru medicamentul "voriconazolum", ulterior aceste prescriptii fiind decontate de CAS Braila prin SC Ahmeya Pharm SRL, existand suspiciunea ca societatea a inregistrat operatiuni fictive de achizitie a acestui medicament", arata procurorii DIICOT.

"Nu stiu. Acum aflu. Nu stiu amanunte. Daca s-a bagat in asa ceva, trebuie sa dea socoteala. Noi avem reguli foarte clare in partid", ne-a declarat senatorul Catalin Boboc, co-presedinte PNL Braila.

CITESTE SI

Mafia braileana a citostaticelor / Implicati: Medicul Boldeanu, sotul unei judecatoare si alti doi oncologi / Familia interlopului Sgircitu si doi medici de familie

Sursa foto: Adevarul

Comentarii

comentariu

About the Author