Published On: mar, Sep 29th, 2015

City Invest 2015: Primarul Simionescu a prezentat investitiile si pilonii de dezvoltare ai Brailei

Share This
Tags

simionescuPrimariile Braila si Galati au participat luni la City Invest 2015, un eveniment marca Institutul pentru Politici Publice (IPP), desfasurat in capitala si moderat de cunoscutul jurnalist Mihai Tatulici.

Primarul Aurel Simionescu si viceprimarul Florin Popa au prezentat in fata comunitatii mediului de afaceri si a corpului diplomatic principalele directii de dezvoltare si proiectele majore ale celor doua municipii, care impreuna gestioneaza bugete de peste un sfert de miliard de euro.

Simionescu a prezentat Strategia municipiului Braila 2016-2020, vorbind, printre multe altele, despre investitiile in construirea de locuinte si promovarea siturilor industriale abandonate. Primarul a enumerat si cei 4 piloni de dezvoltare ai Brailei: mobilitate, educatie&sanatate, locuinte&social si economie&locuri de munca.

De asemenea, edilul a vorbit despre podul peste Dunare si Sistemul urban Braila-Galati, un proiect al Consiliului Judetean prin care se doreste construirea intre Braila si Galati a unor cladiri de birouri, locuinte, centre comerciale, fabrici si chiar a unei universitati.

Alaturi de Simionescu s-a aflat si Mircea Florin, directorul Zonei Libere Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author