Published On: vin, Sep 4th, 2015

CE MERITA? Un tanar brailean, eliberat din puscarie acum 3 luni, a violat o femeie de 60 de ani!

Share This
Tags

colaj violDupa ce si-a petrecut ani buni din tinerete in spatele gratiilor, un barbat, in varsta de 33 de ani, eliberat conditionat din inchisoare in urma cu trei luni, a dat buzna in casa unei consatence de 60 de ani, batjocorind-o si jefuind-o. Violul a avut loc in comuna Movila Miresii, miercuri seara, in jurul orei 22:00.

Lazarica Cot a prins curaj dupa ce a baut mai multe pahare de alcool si a intrat in casa femeii, care locuia singura. Trezita din somn de zgomotele care au spart obisnuita liniste, victima a incercat sa se lupte cu agresorul si sa scape de viol, insa nu a fost doborata usor de fostul psucarias.

Dupa ce a supus-o la doua raporturi sexuale, Lazarica i-a furat telefonul mobil si s-a facut nevazut. In urma lui, aproape tarandu-se, femeia a iesit la poarta si a tipat ca din gura de sarpe, scotandu-si din case vecinii.

Politistii au demarat cercetarile si au pornit in cautarea individului. Ieri seara, braileanul a fost prins si incarcerat in Arestul Politiei. Nu si-a recunoscut fapta, declarand in fata anchetatorilor ca victima a fost de acord sa intretina relatii sexuale.

In ianuarie 2002, cand de abia implinise varsta majoratului, barbatul a avut primele probleme cu legea, lovindu-l cu o furca in cap pe un consatean. Dupa un deceniu, in martie 2013, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru talharie, insa a fost eliberat conditionat pe 25 mai 2015.

Comentarii

comentariu

About the Author