Published On: mar, Sep 1st, 2015

Ce face Rodica Sin, fosta sefa a Spitalului Judetean / De la Bunea Stancu s-a transferat la prietenul Bacalbasa

Share This
Tags

rodica sin1 netDupa ce aproape patru ani, in perioada august 2010-martie 2014, a condus Spitalul Judetean de Urgenta Braila, sub directa obladuire a fostului baron Gheorghe Bunea Stancu, Rodica Sin s-a transferat, dupa ce a plecat de la sefia SJU cu doar jumatate de an inainte de arestarea protectorului sau, la Consiliul Judetean Galati, sub aripa lui Nicolae Bacalbasa. 

Sin ocupa functia de director executiv adjunct in cadrul CJ Galati, castigand, in lunile din 2014 in care a lucrat in Consiliu, putin peste 30.000 de lei. Totodata, "somera lui Stancu" este membru in Consiliul de Administratie a Spitalului Clinic de Boli Infectioase "Sf. Parascheva", fiind reprezentantul presedintelui Consiliului Judetean.

Fosta sefa a SJU Braila a fost initial incadrata "consilier superior" in cadrul Consiliului Judetean, fiind apoi avansata de Bacalbasa.

Rodica Sin, absolventa a Academiei de Studii Economice, este galateanca, insa a locuit mai bine de doua decenii in Medgidia.

In martie 2014, Gheorghe Bunea Stancu a anuntat in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean, in prezenta Rodicai Sin, ca, de comun acord, au hotarat "sa divorteze", nespecificand insa motivul despartirii.

Comentarii

comentariu

About the Author