Published On: mie, Sep 2nd, 2015

Aventura unui tanar brailean / A trecut de politisti pentru ca nu avea permis, a abandonat masina si apoi s-a ascuns in lanul de porumb

Share This
Tags

masina incendiataIn seara zilei de 31 august, in jurul orei 23:35, politistii au vrut sa opreasca un autoturism aflat in trafic, pe o strada din Ianca, insa soferul nu s-a conformat semnalului si a apasat pedala de acceleratie.

Conducatorul auto, B. Catalin, in varsta de 30 de ani, din satul Tarlele Filiu, a condus cu luminile stinse pana in localitatea Perisoru, apoi pe un drum comunal, iar la intersectia cu un drum agricol, a abandonat masina si a fugit intr-un lan de porumb.
In acea noapte, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, oameni legii au stabilit ca tanarul în cauza nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Dupa ce au demarat procedurile pentru gasirea soferului de ocazie, politistii l-au depistat la domiciliu pe data de 1 septembrie, stabilind ca, dupa ce echipajul de politie a plecat de langa lanul de porumb, tanarul a urcat in masina, a dus-o pe camp si a incendiat-o.

Astfel, politistii au extins cercetarile si au stabilit ca numarul de înmatriculare al autoturismului condus de catre suspect este atribuit unui alt autovehicul.

Pe langa infractiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere, B. Catalin este cercetat si pentru infractiunile de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de înmatriculare si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author