Published On: mar, Sep 1st, 2015

ANUNT IMPORTANT pentru 2.500 de braileni! Doua zile vor ramane fara gaz metan. Vezi care este zona afectata!

Share This
Tags

gazeAproximativ 2.500 de braileni din cartierul Viziru III nu vor avea gaz metan incepand de miercuri, 2 septembrie, de la ora 08:00, timp de 36 de ore. Distrigaz Sud a anuntat ca vor fi efectuate lucrari de mentenanta la reteaua de distributie.

Conform unui comunicat Distrigaz Sud, zona in care se va sista furnizarea gazului metan cuprinde strazile Calea Calarasilor, Grigore Alexandrescu, Aleea Cocorilor si Aleea Lebedei, cu blocurile aferente A1, A2, A3, A4, A5, A9, A10, C1, F2, F4, F5, E1, E2, E3, E4 si D4.

"In acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugam clientii sa verifice ca toate aparatele care functioneaza pe baza de gaze naturale sunt inchise, inclusiv aparatele automatizate si cele cu flacara de veghe. In momentul cand se va face realimentarea cu gaz, in cazul in care clientii simt miros de gaze, sunt rugati sa aeriseasca imediat incaperea, sa nu provoace scantei, sa nu actioneze intrerupatoarele electrice, sa nu foloseasca aparatele electrocasnice si daca este posibil, sa inchida robinetul de alimentare cu gaze naturale. Daca mirosul de gaze din incaperi persista, in ciuda respectarii acestor masuri de siguranta, clientii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenta al Distrigaz Sud Retele, la numarul de telefon 0236 928", se mai precizeaza in comunicatul citat.

Comentarii

comentariu

About the Author