Published On: mar, Aug 11th, 2015

VIDEO Momentul accidentului de la Concordia / Motociclistul care isi putea pierde viata l-a lovit pe “bizon”

Share This
Tags

accident concordia2UPDATE 15:10 / “Bizonul” a depus plangere penala impotriva motociclistului Vlad / Dosar penal pentru lovire si amenintare

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care soferul unui autoturism marca Skoda nu i-a acordat prioritate unui tanar motociclist si l-a rasturnat. Imediat dupa impact, vizibil speriat, motociclistul s-a dus sa ii ceara soferului socoteala, lovindu-l in zona fetei. Conducatorul auto a ripostat, insa mai multi trecatori au facut ca conflictul sa nu degenereze.

Ieri seara, in jurul orei 22:30, Vlad Viorel Vatavu, student la Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, circula regulamentar pe Calea Calarasilor, dinspre Palatul Telefoanelor, cand a fost acrosat de un autoturism marca Skoda. Soferul nu i-a acordat prioritate, virand stanga pentru a intra pe strada Mihai Bravu.

Conducatorul auto, care nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, sustine ca nu l-a vazut pe motociclist, replica "clasica" pe care colegii de motor ai lui Vlad s-au saturat sa o auda, unii numind-o "clasica si infecta".

Motociclistul a ramas peste noapte sub supravegherea medicilor, insa la primele ore ale diminetii a fost externat. 

La doar cateva minute dupa impact, comunitatea motociclistilor din oras s-a mobilizat pe retelele de socializare, manifestandu-si indignarea fata de soferii pentru care motociclistii nu exista in trafic.

"Cati o sa mai pateasca asa ceva? Viata are prioritate", spune Lucian, unul dintre motociclisti.

Comentarii

comentariu

About the Author