Published On: mie, Aug 5th, 2015

VIDEO Jandarmii au luat cu asalt Vidinul: Tineri, amendati pentru ca plimbau caini Amstaff fara botnita / Petrecere cu bere pe strada

Share This
Tags

Efective din cadrul Jandarmeriei au executat, marti, incepand cu ora 20:00, o actiune de prevenire a faptelor antisociale in municipiu, avand in vedere scarile de bloc unde se pot produce fapte de tulburare a ordinii publice, zonele apropiate cafe-barurilor, parculetelor, dar si alte zone periferice.

Pe timpul misiunii, jandarmii au depistat 12 braileni care consumau bauturi alcoolice in locuri publice neamenajate in acest sens sau tulburau linistea publica prin muzica ascultata la intensitate mare, iar alte doua persoane au fost amendate cu cate 1500 lei, pentru ca plimbau caini din categoria celor periculosi cu nerespectarea prevederilor legale din domeniu.

Proprietarii cainilor, ambii in varsta de 20 ani, au fost depistati pe o strada din cartierul Vidin, in jurul orei 21.30. Cei doi detineau cate un caine din rasa American Staffordshire Terrier, cunoscut ca Amstaff, fara a avea si botnita pe care ar fi trebuit sa o aplice patrupedelor.

Comentarii

comentariu

About the Author