Published On: mar, Aug 11th, 2015

VIDEO Dupa Giani, putea urma Vlad! Motociclist izbit de un sofer care “nu l-a vazut” – o replica clasica si infecta

Share This
Tags

accident concordia motocicleta

La nici o saptamana de la tragicul accident in urma caruia si-a pierdut viata Eugen Mircea, un tanar motociclist putea sa-si gaseasca sfarsitul din cauza unui sofer care vede in trafic doar vehiculele pe patru roti. Braileanul a ajuns la spital, ramanand internat sub supravegherea medicilor, insa fara ca viata sa ii fie pusa in pericol.

Marti dimineata, motociclistul a fost externat.

Vlad Viorel Vatafu, student la Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, circula regulamentar pe Calea Calarasilor, dinspre Palatul Telefoanelor, cand a fost acrosat de un autoturism marca Skoda. Soferul nu i-a acordat prioritate, virand stanga pentru a intra pe strada Mihai Bravu.

Accidentul a avut loc in jurul orei 22:30.

Conducatorul auto, care nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, sustine ca nu l-a vazut pe motociclist, replica "clasica" pe care colegii de motor ai lui Vlad s-au saturat sa o auda, unii numind-o "clasica si infecta".

La doar cateva minute dupa impact, comunitatea motociclistilor din oras s-a mobilizat pe retelele de socializare, manifestandu-si indignarea fata de soferii pentru care motociclistii nu exista in trafic.

"Cati o sa mai pateasca asa ceva? Viata are prioritate", spune Lucian, unul dintre motociclistii care l-au condus pe ultimul drum pe Eugen, caruia ii era si prieten.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei!

Comentarii

comentariu

About the Author