Published On: joi, Aug 13th, 2015

VIDEO Cum i-au furat doi barbati unui bucurestean borseta la Festivalul “Darclee” de pe Faleza / Totul a fost filmat de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Share This
Tags

hoti falezaPolitistii incearca sa dea de urma a doi hoti, care i-au furat unui barbat din Bucuresti o borseta plina cu bani si bunuri de valoare. Totul s-a intamplat pe 8 august, cand bucuresteanul a venit sa asiste la un concert de opera care se tinea pe Faleza Dunarii, in cadrul Festivalului International de Canto “Hariclea Darclee”.

Momentul furtului a fost surprins de camerele de supravegehre din zona, iar oamenii legii au reusit chiar sa refaca traseul hotilor, din momentul in care au pus mana pe borseta. Pe imagini se oberva cum barbatul, in varsta de 71 de ani, se aseaza pe o banca pentru a asista la concert, fiind urmat de cei doi, care intra in vorba cu acesta, discutand zeci de minute.

Din vorba-n vorba, intr-un moment de neatentie a victimei, unul dintre hoti trage borseta mai aproape de el, continuand sa participe la conversatie, iar apoi o acopera cu mana. Cand bucuresteanul a intors privirea, borseta a fost pasata celuilalt barbat, care se ridica si pleaca, fara sa dea nimic de banuit. (pe video intre minutul 32:30 si 33:00)

Dupa cateva minute, luandu-si la revedere de la victima, pleaca si celalalt hot. Cand a realizat ce i s-a intamplat, pagubitul a alertat politistii aflati pe Faleza.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, oamenii legii au reusit sa vada traseul celor doi hoti, care au luat un taxi din Centru si au tranzitat cu taxiul mai bine de jumatate din oras. La un moment dat, doar unul dintre ei coboara intr-un cartier marginas, celalalt hot coborand probabil pe traseu, intr-o zona unde nu exista camera de supraveghere. 

Politia a declansat o ancheta pentru identificarea celor doi hoti. Bucuresteanul avea in borseta 1.000 de lei, telefonul, un aparat foto, legitimatii de transport si alte acte. 

Cei care pot da informatii despre cei doi hoti sunt rugati sa apeleze la 112 sau la cea mai apropiata sectie de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author