Published On: mar, Aug 11th, 2015

Vasile Naum ia drumul puscariei din Cehia / Barbatul din Brailita si-a omorat iubita si apoi a jefuit-o

Share This
Tags

vasile NaumUcigasul brailean care a ingrozit Cehia a fost arestat pentru 30 de zile, urmand sa fie predat autoritatilor judiciare din tara unde a savarsit oribila fapta. Curtea de Apel Galati a admis punerea in executare a mandatului european de arestare emis la data de 31 iulie de o instanta din Praga, tanarul fiind de acord cu transferul, conform portalului instantelor.

Vasile Naum, in varsta de 31 de ani, si-a ucis iubita, de origine ucraineana, de 46 de ani, saptamana trecuta, cadavrul acesteia fiind gasit pe balconul unui bloc din capitala Cehiei, unde cei doi locuiau, in dimineata zilei de 29 iulie. Dupa ce a injunghiat-o mortal, braileanul a jefuit-o pe femeie, iar apoi s-a facut nevazut, intorcandu-se in Romania.

Cunoscutii barbatului spun ca acesta nu ar fi in stare sa savarseasca o astfel de fapta, vorbind chiar despre o inscenare, in ciuda faptului ca cercetarile politistilor au stabilit ca Naum a infipt cutitul de mai multe ori in iubita sa, fara remuscari. 

Joi, 6 august, in jurul orei 13:30, tanarul a fost prins de politisti pe o strada din Braila, fiind retinut pe baza unei ordonante emise de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author