Published On: mie, Aug 5th, 2015

Vasile Berlescu – fratele criminalului de la “Black Ball”, implicat in scandalul cu sabii din Catanga

Share This
Tags

berlescuVasile Berlescu (foto), in varsta de 25 de ani, fratele mai mic al lui Ionel Berlescu, cel care in urma cu doi ani l-a injunghiat mortal pe un tanar de 19 ani intr-o parcare din Hipodrom, langa clubul "Black Ball", ar fi atacatorul care a iscat scandalul din cartierul Catanga. 

Ieri seara, in jurul orei 21:30, Berlescu, insotit de alti prieteni, s-a dus la usa cumnatului sau, care locuieste in Catanga, pentru a ii cere socoteala din cauza unor probleme din familie. Cand l-a zarit in fata ochilor pe D. Nicusor, de 29 de ani, tanarul l-ar fi atacat cu o sabie, ranindu-l in zona mainii.

Victima a fugit, speriata de ce ar putea sa i se intample, insa atacatorii nu s-au multumit cu atat si i-au facut praf masina, marca BMW, cu sabiile, iar apoi s-au facut nevazuti.

Cumnatul ranit a depus plangere, politistii deschizand dosar penal pentru distrugere si lovire si alte violente, urmand ca cercetarile sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat in acest caz.

Fratele lui Berlescu, criminalul de la "Black Ball"

In martie 2012, Ionel Berlescu, atunci in varsta de 28 de ani, i-a luat viata lui George Gurau, de 19 ani, elev in ultimul an la "Ana Aslan", injunghiindu-l intr-o parcare din Hipodrom, la doi pasi de clubul "Black Ball", unde cei doi se distrasera toata noaptea. Scandalul a pornit din cauza unei fete, in interiorul localului, insa cand cei doi au fost dati afara de paznici, Berlescu l-a fugarit pe tanar, iar cand l-a prins din urma i-a infipt un cutit in spate.

Lovitura aplicata lui Gurau a fost extrem de puternica si de adanca, incat i-a strapuns victimei plamanii si i-a sectionat artera pulmonara, ceea ce nu i-a mai dat nicio sansa de supravietuire. 

Comentarii

comentariu

About the Author