Published On: mie, Aug 19th, 2015

ULTIMA ORA Dosar penal pentru ucidere din culpa in urma carnagiului de la Baldovinesti / Soferul, cetatean turc

Share This
Tags

accident6Parchetul General a anuntat ca s-a constituit dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa in legatura cu gravul accident rutier produs pe raza localitatii Baldovinesti, in care a fost angajat un autocar turcesc ce transporta 38 de persoane si in urma caruia au murit trei copii.

Sursa citata precizeaza ca din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca soferul autocarului, un cetatean turc, nu a manifestat atentia necesara in conducerea mijlocului de transport. 

"Pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila a fost constituita, la data de 19 august, o cauza penala in care se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de ucidere din culpa, in legatura cu accidentul de circulatie produs in aceasta dimineata, in jurul orei 9,00, pe drumul european E 87, in satul Baldovinesti, comuna Vadeni, judetul Braila, in care a fost angajat un autocar turcesc ce transporta 38 de persoane", se mentionaza in comunicatul Parchetului General.

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca soferul autocarului nu a manifestat atentia necesara in conducerea autocarului pe o sectiune de drum aflata in curba si in conditii de ploaie abundenta. 

Trei dintre persoanele ocupante ale autocarului, toti copii, intre care si doi frati, au decedat, celelalte persoane vatamate fiind transportate de urgenta la spitale din Braila si Galati, in vederea acordarii ingrijirilor medicale necesare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author