Published On: lun, Aug 17th, 2015

Braileanul care a omorat si violat o batrana de 84 de ani, in baston, ramane dupa gratii! Fanel Milea este singurul ucigas in serie din istoria criminalitatii locale

Share This
Tags

fanel mileaBraileanul Fanel Milea, de 52 de ani, originar din comuna Viziru, care a violat si ucis, la sfarsitul lunii iunie, o batrana din localitatea Gura Calmatui, ramane dupa gratii, judecatorii Tribunalului Braila dispunand, luni, prelungirea masurii arestarii preventive.

Milea, considerat a fi singurul ucigas in serie din istoria criminalitatii brailene, a omorat in urma cu mai bine de doua decenii doi batrani, insa in 2013 a fost eliberat din puscarie.

Barbatul a ucis cu sange rece trei persoane, doua in 1992, iar pe a treia in urma cu doua luni. Victimele, doua femei si un barbat, erau octogenare, lipsite de aparare, iar atacurile au avut loc dupa miezul noptii.

In urma cu 23 de ani, pe 1 iunie, in judetul Botosani, Milea, pe atunci in varsta de 28 de ani, a dat buzna in casa unei batrane, violand-o, insa fara sa-i ia viata. Dupa cateva ore, baut bine, a intrat intr-o alta casa, unde locuiau alti doi batrani, sot si sotie, batjocorind-o pe femeie, iar apoi luandu-le ambilor viata

Ucigasul a fost prins de politisti la scurt timp dupa savarsirea oribilelor fapte, iar judecatorii l-au trimis dupa gratii pentru toata viata, insa, in noiembrie 2013, alti judecatori au hotarat, la propunerea unei comisii din cadrul Penitenciarului Braila, sa-l elibereze conditionat pe barbat, considerand ca a sosit momentul prielnic pentru ca acesta sa se reintegreze in societate.

Gustul libertatii nu l-a oprit pe Milea sa ucida din nou, o noapte ploioasa de vara transformandu-l in monstrul cu chip de om de la inceputul anilor 90.

Pe 22 iunie, aflat tot sub influenta bauturilor alcoolice, calaul din Viziru a patruns in casa unei octogenare din satul Gura Calmatui, aflat la mai putin de 30 de km de domiciliul sau, si s-a napustit asupra acesteia cu o furie greu de descris.

Tanti Vasilica a fost lovita cu bestialitate, cazand la podea sub o ploaie de lovituri de pumni si picioare. Durerile care o incercau pe batrana care se deplasa in baston nu l-au impresionat pe Fanel, care a violat-o si apoi a lasat-o sa se stinga in agonie. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author