Published On: joi, Aug 20th, 2015

Trei tineri braileni au dat buzna peste doi batrani, i-au legat cu cearsafuri si i-au batut pentru a le spune unde tin banii / Talharii au fost arestati

Share This
Tags

colaj talhariTrei tineri din satul Filipesti au fost retinuti de politisti dupa ce, in noaptea de 3 spre 4 august, in jurul orei 01:00, au intrat in casa a doi soti, ambii trecuti de 80 de ani, din aceeasi localitate, pentru a ii jefui. Batranii au trecut prin clipe de cosmar, vazand moartea cu ochii.

Avram Eugen, de 23 de ani, Isac Tudorel, de 27 de ani (foto) si Mocanu Nicusor, de 23 de ani, au dat buzna in casa, i-au trezit din somn pe cei doi octogenari si, pana ca acestia sa isi dea seama ce se intampla, i-au legat cu cearsafurile gasite pe pat. Imobilizati, batranii au fost bruscati si batuti, talharii cerandu-le bani. Victimele le-au spus tinerilor ca nu au bani in casa, insa nu au fost crezuti, fiind amenintati ca vor fi omorati daca nu spun unde si-au ascuns agoniseala.

Dupa ce au ravasit casa, in cautarea banilor sau a bunurilor de valoare, tinerii s-au facut nevazuti cu mana goala. Batranii au reusit sa se dezlege, insa nu au avut curaj sa iasa din casa pentru a cere ajutor. Cand s-a luminat, s-au dus la o ruda care locuieste in apropiere si i-au povestit prin ce au trecut.

Miercuri, Judecatoria Faurei a dispus arestarea preventiva a celor trei, pe o durata de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la talharie calificata, acestia fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean.

 

Comentarii

comentariu

About the Author