Published On: mie, Aug 5th, 2015

Taximetrist, cu pistolul la tampla / Clientii i-au furat masina, insa au fost prinsi in Chercea

Share This
Tags

Zilele trecute, un taximetrist galatean, în varsta de 24 de ani, a luat doi clienti din Galati, care i-au cerut sa ii duca la marginea orasului spre Braila. La destinatie unul dintre ei i-a pus soferului un pistol la tampla, obligandu-l sa coboare din masina.

"Pe drum nu au avut probleme cu ei. Nu i-au zis nimic. I-au zis sa opreasca undeva pe dreapta, moment in care i-au pus pistolul la cap si i-au zis sa se dea jos, daca nu se da trage", a afirmat Georgian Totolici, patronul firmei de taxi.

Taximetristul a coborat din masina si, dupa ce hotii au plecat, a sunat la 112. Masina a fost data în urmarire, insa talharii au aruncat GPS-ul pe dig, in drum spre Braila.

Cei doi tineri, de 22 si 25 de ani, aveau si placute de inmatriculare furate de la alta masina, insa nu au apucat sa le mai schimbe pentru ca au fost prinsi de politisti in cartierul brailean Chercea, oamenii legii gasind in autoturismul marca “Chevrolet Aveo” un pistol airsoft si un cutit.

Talharii au ajuns in spatele gratiilor, instanta acceptand propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 30 de zile.

In 2012, un sofer de la aceeasi firma de taxi a fost ucis de un client.

Comentarii

comentariu

About the Author