Published On: vin, Aug 21st, 2015

STENOGRAME / Simion, politistul brailean de la Rutiera care primea spaga in portbagaj vrea sa plece din tara!

Share This
Tags

Agentul sef adjunct Marius Simion, unul dintre spagarii din lotul "Mita la Rutiera", a solicitat Tribunalului Braila sa ii permita sa paraseasca tara in perioada 31 august-9 septembrie, judecatorii admitand cererea. Procurorii au contestat decizia, ultimul cuvant revenind Curtii de Apel Galati.

Simion este politistul care, conform stenogramelor din dosar, publicate in exclusivitate de Ziarul Infobraila, le solicita soferilor pe care ii scapa de amenzi daca erau darnici sa puna spaga in portbagajul masinii oprite pe dreapta.

Pe data de 20 februarie 2015, agentii Marius Simion si Balan Cristian au primit de la un investigator sub acoperire suma de 1.500 de lei pentru a nu-i retine permisul de conducere, conform procurorilor. Simion este cel care i-a solicitat soferului sa dea spaga pentru a nu ramane fara permis.

"Investigatorul sub acoperire a fost de acord cu propunerea facuta de agentul Simion Marius SI A NUMARAT IN FATA CELOR DOI AGENTI DE POLITIE SUMA DE 1.500 DE LEI, MOMENT IN CARE SIMION I-A CERUT SA PUNA BANII IN PORTBAGAJUL AUTOTURISMULUI CU CARE ERA. (…) In continuare, Simion Marius A RIDICAT SUMA DE BANI DIN PORTBAGAJ SI I-A INAPOIAT INVESTIGATORULUI DOCUMENTELE PERSONALE SI PE CELE ALE AUTOVEHICULULUI", se arata in rechizitoriul dosarului "Mita la Rutiera".

STENOGRAME

Simion Marius: Ai… Baga-i acolo… (n.r. in portbagaj)

X: Ce dau? Dau pe toate?

Simion Marius: Da, ma!

X: Si amenda si aia? 15 milioane!

Simion Marius: Ok.

 

Comentarii

comentariu

About the Author