Published On: joi, Aug 20th, 2015

Sinucidere la “E-uri” / Un tanar s-a spanzurat cu sireturile de usa sifonierului / Lupascu Flaviu suferea din dragoste

Share This
Tags

colah spanzurat

Nu a suportat gandul ca iubita a decis sa puna capat relatiei si a decis sa-si puna capat zilelor, la doar 27 de ani. Prietenii lui Lupascu Flaviu spun ca acesta, desi isi ineca amarul in alcool, nu a lasat niciun moment sa se inteleaga ca vrea sa-si incheie socotelile cu viata.

Ieri dimineata, in jurul orei 07:00, unchiul lui Flaviu l-a gasit spanzurat cu sireturile de usa sifonierului. In stare de soc, barbatul, de 36 de ani, a  anuntat cumplita descoperire la 112. Cercetarile preliminare arata ca braileanul si-a confectionat un lat din doua sireturi si, cel mai probabil aflat sub influenta bauturilor alcoolice si/sau a unor substante psihotrope, si-a frant tineretea.

Barbatul, care locuia in blocul E1, nu a lasat niciun rand scris prin care sa explice gestul.

"Era baiat bun. Se despartise de prietena lui si numai la asta se gandea. El suferea, ca o iubea foarte mult, insa nu parea asa de nebun incat sa se omoare. Am crezut ca trece peste, ca isi revine. Le avea cu bautura, dar nu ceva sa zici ca statea toata ziua beat", ne-a povestit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Flaviu.

Trupul neinsufletit a fost adus la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Legistii vor stabili daca tanarul a consumat etnobotanice inainte de a-si pune capat zilelor.

Comentarii

comentariu

About the Author