Published On: mie, Aug 26th, 2015

Seful Politiei Braila, umilit de consilierii judeteni! Pus sa astepte 3 ore, ca apoi sa-i fie intrerupt discursul

Share This
Tags

condruz1Seful interimar al Inspectoratului de Politie Judetean, comisarul sef Valentin Condruz, a fost pus intr-o situatia de-a dreptul jenanta de catre consilierii judeteni, ieri, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean.

Dupa ce a fost lasat sa astepte mai bine de trei ore, timp in care alesii s-au certat ca la usa cortului, pentru a citi o scurta informare in plenul consiliului, Condruz, sosit la ora 12:00, a fost invitat la microfon dupa ora 15:00, fiind vizibil deranjat.

In timp ce seful Politiei le spunea consilierilor judeteni cateva cuvinte despre activitatea Politiei, spicuite din raportul institutiei pe semestrul I al anului 2015, liberalul Ovidiu Nechita l-a intrerupt, continuandu-si cearta cu vechiul rival politic, presedintele CJ, social-democratul Viorel Mortu, de parca Condruz nu exista.

Timp de cateva minute, Nechita, rugat de Mortu sa nu plece din sala si sa ramana sa asculte ce are de comunicat Condruz, a vociferat, socandu-i chiar si pe colegii din PNL. In cele din urma, dupa ce Condruz si-a reluat discursul, vorbind mai apasat, consilierul judetean liberal a parasit sala in care se desfasura sedinta.

Dupa ce a vorbit aproximativ 10 minute, seful Politiei a plecat, lasandu-i pe consilierii judeteni sa-si continue galceava.

Comentarii

comentariu

About the Author