Published On: mar, Aug 25th, 2015

SCHIMBARE RADICALA Nu se va mai juca doar handbal in Polivalenta! Seful CJ: “Era ordin doar pentru HC Dunarea. Se va juca si baschet, volei, tenis”

Share This
Tags

Sala polivalentaDupa ce ani de zile, toate sporturile, cu exceptia handbalului, au fost interzise in Sala Polivalenta, ordinul venind direct de la fostul baron Gheorghe Bunea Stancu, actualul sef al judetului, social-democratul Viorel Mortu, a anuntat ca a dat ordin ca terenul sa fie trasat si pentru baschet, volei si tenis.

Mai mult decat atat, Consiliul Judetean pregateste achizitionarea cosurilor de baschet si a celorlalte echipamente care vor fi montate in Polivalenta.

"Se lucreaza pentru ca si celelalte sporturi, nu doar handbalul, sa aiba acces in Sala Polivalenta. Se va trasa terenul, iar Compartimentul Achizitii Publice se ocupa de tot ce trebuie montat, inclusiv cosuri de baschet. Vreau sa stiti ca pana acum era ordin doar pentru HC Dunarea", a declarat Mortu.

Si Marian Sirbu, consilier judetean PNL, a comentat acest subiect, aratand ca, desi sustine performanta, nu este normal ca echipele locale de baschet sau volei sa se antreneze si sa joace in salile de sport ale liceelor din oras, in timp ce HC Dunarea "stapaneste" Sala Polivalenta, presedintele Consiliului Judetean fiind de acord cu remarca liberalului.

Viorel Mortu a mai adaugat ca, desi CJ se implica in sprijinirea sportului, nu isi doreste ca institutia sa se transforme intr-un "mamut" care sa hraneasca cu bani publici ramure sportive care pot fi finantate si de catre privati.

Comentarii

comentariu

About the Author