Published On: joi, Aug 13th, 2015

SALVATORUL! Un tanar brailean a oprit masina in Slobozia si a salvat o femeie batuta cu bestialitate de iubit

Share This
Tags

colaj salvator femeie batuta

Toni, un tanar din Braila (foto), a scos o femeie din pumnii si picioarele iubitului, ieri, in jurul orei 20:30, la iesire din Slobozia, in cartierul Slobozia Noua, dupa ce a oprit masina si, inarmat cu un levier, l-a impiedicat pe agresor sa continue ploaia de lovituri. Nefiind atent, salvatorul a fost chiar si lovit in zona fetei de barbatul aflat in stare de ebrietate, insa mult mai solid.

Cand a coborat din autoturism, Toni l-a impins intr-un sant pe bataus, insa, in timp ce se ingrijea de starea victimei, a fost lovit miseleste de cel care isi desfigurase iubita. Tanarul s-a dezmeticit in cateva secunde si a inceput sa-l loveasca pe agresor, pana cand alti doi barbati au oprit de asemenea masina, reusind sa-l imobilizeze pana la sosirea unui echipaj de politie.

Femeia a ajuns la spital, unde a primit ingrijiri medicale, in timp ce batausul ar fi fost retinut de politisti. Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia au precizat ca victima se afla in afara oricarui pericol.

 

Comentarii

comentariu

About the Author