Published On: mie, Aug 19th, 2015

SALVATOR DE VIETI in stare grava / Un pompier brailean a suferit un accident vascular cerebral la locul tragediei de la Baldovinesti / Este transportat la Bucuresti

Share This
Tags

pompier smurd accident ucrainaUPDATE Pompierul a fost transportat in capitala cu o ambulanta, renuntandu-se la elicopter din cauza conditiilor meteo nefavorabile zborului.

Gheorghe Stamate, in varsta de 43 de ani, unul dintre pompierii ajunsi la locul carnagiului de la Baldovinesti, a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean cu suspiciune de accident vascular cerebral. Barbatului, pompier din 1991, i s-a facut rau chiar in timpul interventiei, fiind transportat de urgenta la spital.

Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, barbatul urmeaza sa fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti, la cererea familiei. Investigatiile medicale arata ca pompierul are creierul inundat de sange.

Efortul depus in timpul interventiei de salvare a celor peste 30 de raniti, dar si stresul cauzat de o operatiune de o astfel de amploare, l-ar fi adus pe barbat in aceasta stare, spun medicii.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author