Published On: mie, Aug 19th, 2015

PRIMELE IMAGINI Carnagiu langa Braila: Zeci de raniti si trei morti / “Au cazut cadavrele peste mine! Mamele isi strigau copiii”

Share This
Tags

accient4UPDATE Trei copii au murit in acident.

Numarul mortilor a ajuns la 3, printre care si doi copii.

Un autocar cu 38 de pasageri s-a rasturnat in zona localitatii Baldovinesti, la doar 5 km de municipiul Braila.

Conform primelor informatii trei persoane, printre care si doi copii, frate si sora, de 8 si 15 ani, au murit.

raniti accident1Zeci de raniti au fost adusi cu ambulantele la Spitalul Judetean Braila, unde toti medicii de pe sectii au coborat la Unitatea de Primiri Urgente, instituindu-se "COD ROSU". Trei elicoptere SMURD se afla in asteptare, gata sa preia oricand ranitii a caror stare se agraveaza.

Autocarul, inmatriculat in Turcia, facea curse regulate pe ruta Istanbul-Bucuresti-Chisinau.

raniti accident2Unul dintre pasageri a declarat in exclusivitate pentru Ziarul Infobraila ca autocarul avea viteza in momentul in care s-a rasturnat, desi carosabilul era umed.

"Ne-am speriat foarte tare. S-a intamplat intr-un moment. Toata lumea tipa. Se auzeau strigatele raniti accident5copiilor. A fost groaznic. Au cazut cadavrele peste mine, ca erau langa mine. Plangeau mamele ca nu-si gaseau copiii", ne-a spus un tanar, de 30 de ani, ranit in zona capului.

O scena cutremuratoare a avut loc pe rampa spitalului. O mama care-si tinea copilul de doar cativa ani in brate, ranita fiind, nu si-a dat pruncul din brate medicilor, intrand impreuna in spital.

raniti accident6

accident6

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author