Published On: joi, Aug 6th, 2015

Primarul, despre garajul de pe Faleza: Nu e o opera de arta, e un tip de gandire! Nu va fi mutat, nu a stat suficient

Share This
Tags

garaj falezaPrimarul Aurel Simionescu a comentat, joi, in cadrul conferintei de presa saptamanale, montarea deja celebrului garaj pe Faleza, pe aleea de promenada, precizand ca nu este vorba despre o opera de arta, ci despre "un tip de gandire".

Edilul a subliniat ca garajul nu va fi mutat din acea zona pentru ca "nu a stat suficient timp", desi recunoaste ca nu este cel mai potrivit amplasament.

"Eu nu sunt specialist in urbanism si arhitectura. A fost o idee a studentilor norvegieni. Idei sunt si mai gandite, dar si rezultate a unor imagini de moment. A fost un atelier de arhitectura si studentii au avut o astfel de imagine, iar noi le-am dat spatiul. Au vrut sa fie vizibila o idee despre existenta unor elemente din perioada socialista si de dupa, si care ar putea fi refolosite", a spus primarul.

Simionescu a mai adaugat faptul ca "acel garaj Concivia" nu va fi mutat in perioada urmatoare pentru ca "nu a stat suficient timp" si ca daca nu place unor persoane, nu inseamna ca altele nu accepta ideea.

Reamintim faptul ca zilele trecute, pe Faleza, a fost amplasat un garaj, suspendat pe patru piloni, la 3 metri inaltime, subiectul publicat in exclusivitate de Ziarul Infobraila devenind viral si iscand sute de comentarii pe retelele de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author