Published On: lun, Aug 24th, 2015

Primarul Brailei nu a avut niciodata o locuinta in proprietate / “Am stat mereu cu parintii!” / Doua credite scadente in 2017 si 2019, deja achitate

Share This
Tags

simionescuDesi se afla la al doilea mandat de primar, ocupand ani de zile si fotoliul de sef al Consiliului Judetean si apoi de senator, Aurel Simionescu locuieste in casa parintilor dintotdeauna, neavand niciodata in proprietate o locuinta. "Da, nu am o casa a mea. Am locuit mereu cu parintii", ne-a declarat primarul. 

Sotia acestuia, fost director al Liceului "Saligny", este singura care face ca rubrica "Cladiri" din declaratiile de avere ale edilului sa nu ramana necompletata. Petruta Simionescu a mostenit, in urma cu mai bine de un deceniu, 1/2 din casa parinteasca din Radauti.

In cele doua mandate de primar, declaratiile de avere ale lui Aurel Simionescu nu au suferit schimbari majore, ba chiar, cu mici exceptii, putem spune ca sunt ca si xeroxate.

Edilul nu detine decat un autoturism Nissan, fabricat in 2007, in timp ce in banci are aproximativ 10.000 de dolari.

Cand vine vorba despre datorii, Simionescu avea de achitat in primul mandat doua credite, in valoare totala de peste 50.000 de lei, scadente in 2017 si 2019. care insa nu mai apar in ultima declaratie de avere a primarului, completata in mai 2015. 

La capitolul venituri, primarul Simionescu nu sta deloc rau, castigand lunar aproximativ 6.500 de lei din salariu de primar, dar si din activitatea de cadru didactic univeristar. Pentru anul fiscal 2014, edilul a declarat un venit anual de 58.470 de lei, obtinut de la Primarie.

Comentarii

comentariu

About the Author