Published On: mar, Aug 11th, 2015

Povestea braileanului care a obligat un barbat sa-i faca sex oral! Violul, reclamat dupa o luna de zile / Tanarul A FOST RETINUT

Share This
Tags

CAZ SOCANT!

arestat violatorUn barbat din satul Lacu-Sarat, in varsta de 34 de ani, bolnav de oligofrenie, a fost violat de catre un tanar, de 19 ani, din aceeasi localitate, la inceputul lunii trecute. Atunci, T. Alin, de 19 ani, l-a obligat pe Grigore Paraschiv sa intretina raporturi sexuale orale pe un camp de langa Lacu-Sarat. 

Agresorul a vrut sa-l violeze inca o data pe barbat, insa acesta nu a mai cedat amenintarilor si i-a transmis ca daca il va mai atinge cu un singur deget, nu va mai tacea si le va povesti totul apropiatilor. In acel moment, T. Alin a vazut negru in fata ochilor si s-a napustit asupra victimei, lovind-o cu pumnii si picioarele.

Speriat, braileanul de 34 de ani a reusit sa scape de sub ploaia de lovituri si sa ajunga acasa. Nu le-a spus nimic parintilor pana pe data de 11 august, cand nu a mai suportat durererile cauzate de bataia primita.

Cand a auzit grozavenia, tatal lui Grigore s-a dus glont la Politie, iar oamenii legii l-au saltat pe tanarul care si-a satisfacut nevoile sexuale cu un barbat, iar pe victima au dus-o la spital pentru investigatii medicale.

Violatorul a fost retinut pentru 24 de ore, dupa lungi audieri, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ieri, la Spitalul Judetean, barbatul agresat sexual le-a spus medicilor ca a fost obligat sa intretina raporturi sexuale orale, dar si anale, urmand ca examenul medico-legal sa lamureasca aceste aspecte. Investigatiile medicale au aratat pana in acest moment ca victima are mai multe coaste rupte si numeroase echimoze.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author