Published On: mar, Aug 11th, 2015

Povestea braileanului care a obligat un barbat sa-i faca sex oral! Violul, reclamat dupa o luna de zile / Tanarul A FOST RETINUT

Share This
Tags

CAZ SOCANT!

arestat violatorUn barbat din satul Lacu-Sarat, in varsta de 34 de ani, bolnav de oligofrenie, a fost violat de catre un tanar, de 19 ani, din aceeasi localitate, la inceputul lunii trecute. Atunci, T. Alin, de 19 ani, l-a obligat pe Grigore Paraschiv sa intretina raporturi sexuale orale pe un camp de langa Lacu-Sarat. 

Agresorul a vrut sa-l violeze inca o data pe barbat, insa acesta nu a mai cedat amenintarilor si i-a transmis ca daca il va mai atinge cu un singur deget, nu va mai tacea si le va povesti totul apropiatilor. In acel moment, T. Alin a vazut negru in fata ochilor si s-a napustit asupra victimei, lovind-o cu pumnii si picioarele.

Speriat, braileanul de 34 de ani a reusit sa scape de sub ploaia de lovituri si sa ajunga acasa. Nu le-a spus nimic parintilor pana pe data de 11 august, cand nu a mai suportat durererile cauzate de bataia primita.

Cand a auzit grozavenia, tatal lui Grigore s-a dus glont la Politie, iar oamenii legii l-au saltat pe tanarul care si-a satisfacut nevoile sexuale cu un barbat, iar pe victima au dus-o la spital pentru investigatii medicale.

Violatorul a fost retinut pentru 24 de ore, dupa lungi audieri, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ieri, la Spitalul Judetean, barbatul agresat sexual le-a spus medicilor ca a fost obligat sa intretina raporturi sexuale orale, dar si anale, urmand ca examenul medico-legal sa lamureasca aceste aspecte. Investigatiile medicale au aratat pana in acest moment ca victima are mai multe coaste rupte si numeroase echimoze.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author