Published On: lun, Aug 31st, 2015

Politistii braileni au luat cu asalt 35 de discoteci si au dat amenzi de un sfert de miliard / 58 de persoane, perchezitionate!

Share This
Tags

razie discotecaLa sfarsitul saptamanii trecute, politistii braileni au desfasurat activitati pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, in municipiu si judet.

In zilele de 28 si 29 august, politisti de proximitate, ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigare a criminalitatii economice si actiuni speciale, din cadrul Politiei municipiului Braila si Inspectoratului de Politie Judetean Braila, precum si politisti de la Politiile oraselor Ianca, Insuratei si Faurei, sectiile de politie rurala si posturile de politie comunale arondate acestora, cu sprijinilor jandarmilor, au actionat in zona pietelor, discotecilor, cluburilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar, pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale existente in domeniul gestionarii materialului lemnos si a deseurilor feroase, in domeniul transportului si comercializarii legumelor, fructelor si produselor alimentare.

De asemenea, politistii au actionat pentru combaterea cersetoriei, a prostitutiei, precum si pentru disciplinarea participantilor la trafic.

Echipele participante la actiuni au efectuat controale la 35 de unitati comerciale si societati tip discoteca, au legitimat 285 de persoane, dintre care 58 au fost controlate corporal sumar, au controlat 133 de autovehicule oprite in trafic si au destramat 6 grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Pe timpul activitatilor, au fost aplicate 74 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 23.690 de lei, 36 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 36 la O.U.G. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice, si doua prevazute de alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author