Published On: mie, Aug 19th, 2015

Politistii braileni au dat iar „marea lovitura”: Au confiscat 3 tone de fructe si legume

Share This
Tags

In ziua de 18 august, intre orele 14:00-16:00, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au actionat, pe raza comunei Viziru, pentru combaterea activitatilor ilegale din domeniul comertului cu legume-fructe. Politistii au legitimat 19 persoane, controlat 7 autovehicule, 3 societati comerciale si 2 producatori particulari.

Au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.250 de lei, prevazute de Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si au fost ridicate in vederea confiscarii legume si fructe, in valoare de circa 3.400 de lei.

De exemplu, oamenii legii au depistat trei persoane, cu varste cuprinse intre 16 si 46 de ani, din comuna Viziru, in timp ce comercializau legume si fructe, pe marginea Drumului European 584, fara a fi autorizati in acest sens.

Fata de comercianti s-a luat masura sanctionarii contraventionale, conform legii mentionate, si le-a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea totala de 3.000 kg de legume si fructe (ardei, rosii, varza, cartofi, ceapa, pepeni, struguri, piersici etc.), care a fost predata unei societati din Braila, in vederea valorificarii.

Comentarii

comentariu

About the Author