Published On: mar, Aug 4th, 2015

Politistii au impanzit judetul / 66 de masini oprite in trafic si amenzi de peste 25.000 de lei

Share This
Tags

Luni, 3 august, politisti din cadrul Serviciului Rutier, Politiei oraselor  Ianca si Insuratei, si Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost prezenti, pe raza judetului, in zonele cu risc infractional, pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale, in special a celor savârsite cu violenta, pentru sanctionarea incalcarilor legislatiei rutiere, cât si pentru asigurarea unui trafic rutier fluent, in special pe drumurile spre litoral.

Politistii au legitimat 95 de persoane, au oprit in trafic 66 de autovehicule si au verificat activitatea a 18 societati comerciale si 15 producatori particulari.

Pe timpul actiunilor, au fost aplicate, in total, 65 de sanctiuni contraventionale, cuantumul fiind de 25.625 de lei, 63 conform O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, si doua conform prevederilor Legii 61/1990, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

De asemenea, ca masuri complementare, au fost ridicate in vederea suspendarii 4 permise de conducere, pentru conducerea autovehiculului cu viteza excesiva, si retrase 3 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author