Published On: sâm, Aug 15th, 2015

Parintii unui jurnalist brailean, gasiti fara suflare in propria casa / Pompierii au intrat pe balcon

Share This
Tags

moarte obor

Parintii octogenari ai celui mai cunoscut jurnalist roman din Israel, braileanul Nando Varga, au fost gasiti fara suflare in propria locuinta. O prietena a sotilor Andrei, Vasile, de 85 de ani, si Atena, de 85 de ani, a intrat la banuieli dupa ce timp de doua zile a vazut lumina aprinsa la baie, iar cand i-a sunat, telefonul era deconectat. 

Speriata, femeia a sunat la 112 in aceasta dimineata, in jurul orei 11:00, iar un echipaj de Pompieri a ajuns la fata locului, in cartierul Obor. Vazand ca usa apartamentului era incuiata, pompierii au montat o scara si au intrat in locuinta de la etajul 2 pe balcon, geamul fiind deschis.

Andrei Atena, imobilizata de aproximativ 2 luni la pat, se afla in dormitor, in timp ce sotul sau era in baie, ambii fiind morti. Trupurile nu au intrat in putrefactie, semn ca cei doi au decedat, cel mai probabil, joi seara sau in cursul zile de vineri.

nando vargaMedicina Legala si criminalistii au cercetat apartamentul, iar conform primelor informatii nu este vorba despre morti suspecte.

Batrana era tintuita la pat, iar barbatul era cunoscut ca fiind cardiac.

Fiul din prima casatorie a brailencei este jurnalistul Nando Varga (foto), in varsta de 58 de ani, director general al Anima News, agentie de stiri online din Israel. Imediat dupa Revolutie, Varga a infiintat la Braila, orasul unde s-a nascut, un saptamanal liberal, iar in 1992 a emigrat in Israel, unde a preluat, in 1995, conducerea cotidianului israelian in limba romana "Viata Noastra".

Jurnalistul a fost si corespondent de razboi pentru BBC si Antena 3.

Comentarii

comentariu

About the Author