Published On: lun, Aug 10th, 2015

INCREDIBIL Daca pacientii Spitalului Judetean vor aer conditionat pe canicula, cladirea ia foc, spune directorul!

Share This
Tags

spitalul-judetean-brailaPe timpul verii, cand aerul devine irespirabil, pacientii din Spitalul Judetean trebuie sa suporte temperaturile caniculare pentru ca, daca mai este montat un singur aparat de aer conditionat, cladirea ia foc.

Anuntul a fost facut de managerul unitatii spitalicesti, dr. Mihail Iugulescu, care trage un semnal de alarma, aratand ca instalatia electrica nu a mai fost schimbata din perioada comunista, si ca, fiind "pe aluminiu", se afla in acest moment la limita maxima a incarcarii. Sefii de sectie au primit ordin sa supravegheze reteaua electrica 24 de ore din 24 si sa foloseasca aparatele de aer conditionat existente numai in cazuri critice.

"Pentru asigurarea climatizarii avem un obstacol serios. Instalatia electrica a spitalului a fost facuta pe conductori de aluminiu si in acest moment spitalul este la limita maxima a incarcarii pe care o poate suporta o astfel de instalatie. Practic, nu se mai poate monta niciun aparat de aer conditionat de tip split, pentru ca avem deja frigidere si alte aparate. Putem lua foc oricand si sa ajungem la nenorociri mari, sa patim "vreo surpriza". Unele saloane sunt mai protejate, altele in soare si stau cu geamurile deschise", a declarat Iugulescu in cadrul unei conferinte de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author