Published On: vin, Aug 28th, 2015

INCREDIBIL! 17 romani transportau contracost zeci de imigranti intr-un camion frigorific! AU FOST ARESTATI

Share This
Tags

Migrants, lorry, Calais17 romani au fost arestati joi in Ungaria si Austria sub acuzatia de trafic de persoane, in contextul crizei imigrantilor. Romanii din Austria transportau 33 de cetateni afgani si irakieni intr-un camion frigorific, conform Digi24. Refugiatii au fost gasiti deshidratati si infometati, stand inghesuiti in doar opt metri patrati.

Cinci dintre romani, printre care si o femeie, au fost retinuti pe o autostrada din Austria, chiar in timp ce transportau refugiatii, in timp ce alti 12 romani au fost prinsi in capitala Ungariei, in urma unor descinderi.

Romanii arestati intentionau sa transporte aproximativ 100 de refugiati sirieni spre Austria. Masinile lor, in care au fost gasiti zeci de mii de euro incasati de la imigranti, au fost confiscate de autoritatile maghiare, mai precizeaza sursa citatat.

Politia Nationala din Ungaria a anuntat ca in doar 24 de ore au fost arestate 21 de calauze, cele mai multe fiind din Romania. Calauzele au fost arestate si audiate, pentru a se stabili cat de mare este reteaua de traficanti de persoane din care fac parte.

Totodata au fost demarate procedurile judiciare, iar daca vor fi gasiti vinovati, romanii risca pedepse cu inchisoarea de la 2 la 8 ani, in tara vecina.

Comentarii

comentariu

About the Author