Published On: lun, Aug 10th, 2015

GIANI. Accident sub semnul intrebarii / Soferita a fugit de la locul accidentului / IMAGINILE nepublicate ale TRAGEDIEI

Share This
Tags

acc giani2Eugen Mircea, "Giani" cum ii spuneau toti prietenii, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut in capitala, la sfarsitul saptamanii trecute, cand, conform informatiilor aparute initial, soferul unui Audi nu a acordat prioritate si a izbit motocicleta condusa de tanar. La cinci zile de la impactul care i-a fost fatal motociclistului, tragedia prinde un alt contur.

O soferita ar fi apasat pedala de acceleratie fara sa respecte regulile de circulatie, insa, la scurt timp, a fost inlocuita de un barbat, care a sustinut ca se afla la volan. Toate acestea in timp ce Giani agoniza pe calea de rulare a tramvaiul, sub privirile a zeci de persoane, timp in care a reusit sa le spuna celor de langa el ca va vinde motocicleta si ca ii asteapta la spital.

Braileanul a pierdut mult sange din cauza unei fracturi deschise in zona umarului, chiar daca mai multi trecatori i-au acordat primul ajutor, legandu-i un garou improvizat in jurul bratului. Revoltator mai este faptul ca ambulanta a sosit dupa 15 minute de la accident, conform martorilor, in timp ce politistii de la Rutiera au ajuns la fata locului dupa mai bine de jumatate de ora.

acc giani4Desi bratul i-a fost practic sfasiat, traumatismul fatal a fost cel din zona abdomenului, Giani lovindu-se puternic de "coarnele" motocicletei arunci cand s-a rasturnat. Dupa doar cateva zeci de minute de la impact, tanarul a incetat din viata la Spitalul "Bagdasar-Arseni".

Doi tineri din Bucuresti nu s-au dezlipit de langa Giani pana a sosit echipajul medical. Acestia au povestit familiei si prietenilor ca o femeie ar fi fost la volan, insa, imediat cum s-a starnit agitatia, un barbat ar fi aparut, sustinand ca este soferul. Informatiile au ajuns si in declaratiile date in fata oamenilor legii, iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate circumstantele in care a avut loc teribilul accident. 

Tinerii apar in imaginile obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, tinand in palme capul lui Giani.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author