Published On: lun, Aug 24th, 2015

FOTO EXCLUSIV Un brailean si-a taiat accidental abdomenul cu un flex / Barbatul, in stare critica, transportat cu elicopterul SMURD

Share This
Tags

elicopter smurd1Un barbat din comuna Zavoaia, in varsta de 75 de ani, si-a taiat accidental abdomenul, dupa ce discul de la flex a sarit in momentul in care taia o teava. Tragedia s-a intamplat in curtea propriei case.

Braileanul nu a fost transportat cu ambulanta la spital din cauza ranilor extrem de grave si a hemoragiei puternice, fiind solicitata interventia elicopterului SMURD. In 10 minute, elicopterul a ajuns pe Stadionul Municipal, unde astepta o ambulanta, care a dus victima la Spitalul Judetean.

elicopter smurd2"Pacientul este in stare grava, cu rani adanci, care necesita interventie chirurgicala de urgenta", ne-a declarat medicul de pe elicopterul SMURD.

La Spitalul Judetean, batranul a intrat direct in sala de operatie, medicii fiind rezervati cu privire la sansele de supravietuire.

Conform primelor informatii, barbatul, care se mutase recent in localitate, taia cu un flex caruia ii scosese aparatoarea o teava de irigatii, discul cedand si sarindu-i in abdomen.

 

Comentarii

comentariu

About the Author