Published On: mar, Aug 25th, 2015

FOTO Cand o mana de taximetristi nesimtiti isi bat joc de zeci de braileni / Stapanii trotuarelor de la Maternitate (II)

Share This
Tags

taximetristi maternitateTaximetristii care au luat in stapanire trotuarele de langa Maternitate isi fac in continuare de cap, parcandu-si masinile pe zona pietonala a Bulevardului Independentei, in timp ce statia omologata se afla la doi pasi. Brailenii care locuiesc in zona au ajuns la capatul rabdarii, sustinand ca atunci cand au incercat sa le atraga atentia soferilor au fost injurati.

La sfarsitul lunii trecute, Ziarul Infobraila a prezentat situatia taxiurilor de la Maternitate, in urma unor mesaje primite de la cititori, autoritatile locale promitand ca vor pune capat nesimtirii, insa politistii locali si functionarii de la Serviciul de transport public local de calatori din cadrul Primariei se pare ca au cu totul alte treburi. 

"Sunt tot acolo taximetristii, cocotati pe bulevard. Au stat si ei in statie atunci cand a aparut articolul, apoi iar si-au luat trotuarele in primire. Nu poti trece cu un carucior, batranii nici atat nu se pot strecura printre taxiuri. Eu tot insist pentru ca nu mi se pare normal. De ce eu imi iau amenda daca las masina pe la Modern, la Grivita, si ei fac ce vor si parcheaza unde ii taie capul?", ne-a spus Sabin Radu, autorul fotografiei.

Reprezentantii Primariei afirma categoric ca taximetristii trebuie sa isi parcheze autoturismele doar in statiile omologate, mai ales ca in zona Maternitatii exista o astfel de statie, de 10-12 locuri.

Comentarii

comentariu

About the Author