Published On: mie, Aug 26th, 2015

Fost fotbalist la Dacia Unirea Braila, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Share This
Tags

marius humelnicuPrintr-o decizie a primului-ministru Victor Ponta, publicata marti in Monitorul Oficial, galateanul Marius Humelnicu, fost fotbalist la Dacia Unirea Braila in urma cu mai bine de zece ani, a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Humelnicu are 37 de ani.

Fostul fotbalist a jucat la mai multe echipe de fotbal printre care Otelul Galati, Politehnica Iasi si Rocar Bucuresti, dar si in strainatate, la echipele Sahdag Ousar si Gilan Qabala din Azerbaidjan. 

Marius Humelnicu este membru PSD si consilier local din partea aceluiasi partid la Consiliul Local Galati, fiind un apropiat al europarlamentarului Dan Nica.

In 2008, scrie Ziarul Ziua, galateanul s-a remarcat prin faptul ca a fost seful de campanie al deputatului de Galati Lucretia Rosca (PSD), adica a dus geanta acesteia, iar, ulterior cand era director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, prin achizitionarea controversata a unor echipamente necesare la Bazinul Olimpic, la hotelul si restaurantul directiei.

Comentarii

comentariu

About the Author