Published On: sâm, Aug 29th, 2015

EXCLUSIV Moartea l-a lovit fulgerator pe strada / A facut infarct pe bicicleta / Peste cateva luni, urma sa-si vada fiica mireasa

Share This
Tags

colaj surdila mortSambata seara, in jurul orei 20:00, Nicu, cum il stiu prietenii, plecase de acasa, pe bicicleta, cu gandul de a bea o bere rece la birtul din sat, ca recompensa pentru ziua de munca care abia se incheiase.

Dupa doar cinci minute de la plecarea din fata casei, barbatul, in varsta de 47 de ani, a cazut ca secerat de pe bicicleta, pe o ulita din localitatea Surdila Gaiseanca. 

Totul s-a intamplat sub ochii unui bun prieten al victimei, care a vazut ingrozitoarea scena de la zece metri distanta. Socat, prietenul ne-a povestit ca vorbise cu Nicu in dimineata zilei fatidice si ca nu-l auzise sa se planga de vreo durere sau sa aiba vreo suparare care sa-l macine. 

"Mergea normal si deodata s-a prabusit. S-a lovit si in frunte de coarnele bicicletei. Direct in sant s-a pravalit si n-am mai avut ce sa facem. Era un om bun si muncitor", ne-a declarat sursa citata. 

Desi mai multe persoane au incercat sa-i acorde primul ajutor, Nicolae Uta a murit in doar cateva secunde, trupul invinetindu-se vazand cu ochii. Strigatele localnicilor au scos-o din casa pe sotia localnicului, care a lesinat langa trupul neinsufletit, urland de durere si repetend ca "urmeaza nunta".

Peste trei luni, fiica barbatului, de 23 de ani, urma sa se casatoreasca.

Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legala, necropsia urmand sa stabileasca cu exactitate cauza mortii. Primele informatii arata ca un atac de cord i-a rapit lui Nicu fericirea de a-si conduce fiica la altar. 

Comentarii

comentariu

About the Author