Published On: sâm, Aug 1st, 2015

EXCLUSIV Manevrele de resuscitare au esuat: Pilotul Costica Valcu A MURIT la Spitalul Judetean

Share This
Tags

valcu pilotUPDATE  14:10: Pilotul Costica Valcu a decedat la Terapie Intensiva.

13.10: Pilotul Costica Valcu nu a mai fost transportat la Spitalul Floreasca, acesta intrand in stop cardio-respirator chiar in drum spre elicopter. Barbatul nu a mai fost preluat de elicopterul SMURD, ci a fost transportat la Spitalul Judetean cu ambulanta, unde i se efectueaza manevre de resuscitare, prezentand semne vitale. Victima este intubata si respira cu ajutorul aparatelor, insa are puls, conform informatiilor obtinute de Infobraila.

Medicul de pe elicopter a refuzat sa il preia in aceasta stare.

Raed Arafat a confirmat moartea pilotului pentru Mediafax, desi acesta prezenta semne vitale.

Pilotul va fi transportat la Spitalul Floreasca cu un elicopter SMURD, la cerea expresa a lui Raed Arafat, starea acestuia fiind grava. 

Un avion utilitar, de tip Antonov 2, folosit pentru fertilizarea unor orezarii s-a prabusit in aceasta dimineata pe teritoriul comunei brailene Stancuta, pe o pasune. 

valcu pilotCopilotul, in varsta de 59 de ani, nu a suferit leziuni care sa ii puna viata in pericol. Costica Valcu (foto) - pilotul, tot de 59 de ani, a fost preluat de SMURD, avand fracturi la bazin, mandibula, coaste si o plaga taiata la antebrat.

Conform primelor informatii, se pare ca avionul, care apartine unei frime din Galati, nu a mai raspuns comenzilor pilotului.

Avionul nu a explodat, insa a fost avariat in proportie de peste 50%. In buncarul aparatului de zbor se aflau aproximativ 900 litri de azot.

Comentarii

comentariu

About the Author